Vizsgagarancia

Engedélyezési szám: E-001165/2015

A számos képzőcég honlapján olvashatókkal ellentétben, a BER-OKT Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság valós garanciát vállal képzéseire, hiszen mi meg is tudjuk mondani, hogy ez pontosan mit jelent!

Tanfolyamainkat úgy állítjuk össze, hogy a résztvevőket megfelelő színvonalon felkészítse a szakképesítő vizsga sikeres letételére és az adott szakma gyakorlásának a sikeres megkezdésére.

Ez azt jelenti, hogy ha egy – átlagos tanulási képességekkel rendelkező – résztvevő a tanfolyami órákat látogatja (hiányzás nem több mint 20%), a tanfolyam során kiadott gyakorló és egyéb feladatokat teljesíti, és a vizsgára a tanáraink útmutatásainak megfelelően felkészül, akkor szinte garantált, hogy sikeres szakképesítő vizsgát tudjon tenni.

Annyira biztosak vagyunk tanáraink felkészültségében és oktatási módszereikben, hogy amennyiben hallgatónk valamilyen okból kifolyólag sikertelenvizsgát tesz, akkor készek vagyunk tovább tanítani őt, és az adott szakmában induló következő csoport óráinak látogatásáért térítési díjat nem kérünk.

A vizsgagarancia feltétele a tanfolyami órák látogatása (hiányzás nem több mint 20%), a tanfolyam során kiadott gyakorló és egyéb feladatok teljesítése!