Karrier Plusz

Ahogy a bemutatkozó részben is megfogalmaztuk, célunk, hogy olyan képzéseket indítsunk, amelyekkel a nálunk végzett hallgatóknak munkaerő-piaci versenyképességét növelni tudjuk. Úgy gondoljuk, hogy a munkánk azzal, hogy valaki sikeresen levizsgázott, még nem fejeződött be.

A mai világban, egy új munkahelyre nagyon nehéz bekerülni. A pályáztatás ott kezdődik, hogy írjanak meg a jelöltek egy önéletrajzot, majd ha ezt megfelelőnek találják, egy személyes találkozón kell bizonyítani a leendő munkavállalónak, hogy Ő a legalkalmasabb a posztra.

Ezért hoztuk létre Karrier Plusz szolgáltatásunkat, hogy ezekre a dolgokra felkészítsük hallgatóinkat illetve az egyéb érdeklődőket. Megismertetjük velük, az önéletrajzírás szabályait, álláskeresési technikákat, álláskeresési praktikákat.

 

Egyéni foglalkozás keretében történik a tanácsadás, melynek díjazása: 4000 Ft/óra

A tanácsadási szolgáltatás célcsoportja: A program célcsoportja azok a felnőttek, akik szeretnék esélyeiket javítani a munkaerő-piacon. 

A tanácsadási szolgáltatás során megszerezhető kompetenciák:

  • A tanácsadáson résztvevő képes elkészíteni a saját önéletrajzát.
  • A tanácsadáson résztvevő képes elkészíteni a saját motivációs levelét.
  • A résztvevő képes alapvető telefonos kommunikációra, azaz képes felvenni a kapcsolatot a potenciális munkáltatóval, képes felismerni a telefonos interjú alapvető kérdéseit és képes a kérdésekre érthető, egyértelmű választ megfogalmazni. A résztvevő képes szóbeli és írásbeli kommunikációra, azaz képes felismerni az állásinterjún előforduló általános kérdéseket, képes a kérdésekre válaszolni.

A tanácsadás megkezdésének szükséges feltételei:

  • Iskolai előképzettség: nincs szabályozva
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: nem szükséges

A tanácsadás időtartama: 1-1,5 óra

A tanácsadási szolgáltatás helyszíne: 4100 Berettyóújfalu, Kádár vitéz utca 64/A.

A tanácsadási szolgáltatás időpontja: változó, előre egyeztetett időpontban (Érdeklődjön elérhetőségeinken!)
A tanácsadás díja: 4000 Ft/óra, amelyet a résztvevő fizet.