Ügyfélszolgálat

Engedélyezési szám: E-001165/2015

BER-OKT Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság elkötelezett az oktatás és a szolgáltatás minőségének folyamatos javítása iránt. Céljaink valóra váltása érdekében arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőink minőséggel kapcsolatos észrevételeit hasznosítva megfeleljünk a jogszabályok és a szakmai szabályozások követelményeinek. A BER-OKT BT. stratégiai fontosságú feladatának tekinti a társaság által kidolgozott és alkalmazott információs, ügyfélszolgálati és panaszkezelési rendszernek való megfelelést.

rendszer működtetésével elsőrendű feladat a külső és a belső információk biztosítása, az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások folyamatos fejlesztése, az új vevői igényekre való gyors reagálás, a vevői megelégedettség növelése.

A Társaság székhelyén, Berettyóújfaluban a Kádár vitéz utca 64/A szám alatt ügyfélszolgálatot működtetünk. Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődök rendelkezésére. Részletes információkkal szolgálnak az intézmény képzéseiről, szolgáltatásairól, fogadják a cég tevékenységével kapcsolatos észrevételeket, az esetleg felmerülő problémákat, panaszbejelentéseket. Ügyfélszolgálati munkatársaink segítséget nyújtanak az ügyintézés folyamatában, a jelentkezési lapok kitöltésében, korrekt és gyors tájékoztatást adva a társaság által nyújtott képzésekkel kapcsolatban.