Céges megrendelőknek

A felnőttképzési piac aktív szereplőjeként a szakmai tudásunk szakszerű átadásával arra törekszünk, hogy szakmailag a lehető legmagasabb szinten eleget tegyünk mind a munkáltatók, mind pedig a képzésben résztvevők igényeinek és elvárásainak.

Az elmúlt évek megrendelései igazolják, hogy dinamikusan nő azon vállalatok száma, amelyek már felismerték, hogy az egyéni igényeikre szabott képzési szolgáltatások pozitívan befolyásolják gazdasági hatékonyságukat, piaci működésüket.

A vállalatok, intézmények számára elengedhetetlen, hogy munkatársaik megbecsülése mellett biztosítsák számukra a munkavégzésükhöz szükséges szakmai ismeretek, kompetenciák megszerzésének lehetőségét. A hatékony és nyereséges működés kulcsszereplője a szakmailag felkészült munkavállaló.

Vállaljuk, hogy képzési szolgáltatásainkat az eltérő igényekhez igazodva, rugalmasan alakítjuk ki, legyen szó akár az oktatásról (helyszín, ütemezés) és a vizsgáztatásról, akár a kiegészítő szolgáltatásokról (tananyagellátás). Elsődleges célunk a vállalati elképzelések, célkitűzések hatályos jogszabályi kereteken belüli megvalósításának támogatása.

Számos terület szakértőjével együttműködésben komplex megoldást nyújtunk akár a munkakör ellátásához szükséges végzettségek meghatározásában, akár a teljes humántérkép felállításában.

Keresse munkatársunkat bizalommal a 30/4-400-500 telefonszámon vagy az info@ber-okt.hu e-mail címen!

Céges megrendelőknek

Keresse munkatársunkat bizalommal a 30/4-400-500 telefonszámon vagy az info@ber-okt.hu e-mail címen!